Tab

Sorg er kærlighed, der er blevet hjemløs. At miste en at kramme er en ubærlig stor sorg. Om du er barn eller voksen, kan det være svært for andre at turde gå med dig ind i sorgens rum. Og du kan derfor føle dig meget alene i din sorg. Med min erfaring fra mit arbejde med døende patienter og deres pårørende i Palliativt Team og min erfaring med forældre, der har mistet et barn, er du i gode hænder.

Sorg defineres som ”Følelsen af at have mistet noget værdifuldt”. Om det er en slægtning, et parforhold, jobbet eller et liv uden sygdom. Rigtig mange, der får stillet en diagnose som eksempelvis diabetes oplever sorg på grund af tabet af det raske liv. Jeg har 25 års erfaring med at arbejde med børn og unge med diabetes. Erfaring med at arbejde med kræftramte og andre alvorlige lidelser.

I København er udbuddet enormt. Så hvordan vælge rigtigt? I min klinik på Islands Brygge tager jeg udgangspunkt i den nyeste forskning på sorg området. I terapien vil vi også have fokus på glæden. Det er min erfaring, at netop glæden er den sværeste at bære, når man er i sorg. Det kan tage mange år at tillade sig selv at mærke den følelse igen. Vi arbejder med livet og døden og det landskab, der ligger imellem.