Angst

Lider dit barn af angst, skolevægring, eksamens angst eller OCD er jeg som specialist i sundhedspsykologi og med 29 års erfaring i arbejdet med børn og unge meget erfaren og har opnået rigtig gode behandlingsresultater.

Angst er vor tids største udfordring. Aldrig har så mange mennesker været plaget af angst symptomer. Så du er ikke alene. Har du brug for hjælp til at takle dine angstsymptomer? Her er der hjælp at hente. Jeg hjælper dig til glæde for både dig selv og alle dem, der også er påvirket af dine angst symptomer.

Det afgørende bliver at kigge på årsagerne. Årsagerne kan være forskelligartede og komplekse: vanskeligheder med at danne sociale relationer med andre børn, stress eller familieproblemer. I terapien vil vi sammen afdække faktorer, der beskytter, udløser, vedligeholder eller forværrer dine angst symptomer. Hurtig indsats kan være altafgørende. Jeg har ikke lang ventetid.

Jeg er uddannet Cool Kids instruktør i Cool Kids programmet, der har en stor succesrate for alle, der gennemfører programmet. Jeg tilbyder endvidere hypnoterapi.