Coaching

Med mine mange års erfaring i at støtte børn og voksne til varigt vægttab har du fundet den rette psykolog til at hjælpe dig til en langsigtet forandring, hvis du ønsker at være anderledes i din krop. Mange kan nikke genkendende til at have 5-10 kilo for meget på sidebenene og har derfor brug for viden om krop og psyke. For hvorfor taber man sig ikke, når man nu kæmper så hårdt? Skam og skyld er følelser, der næsten klæber til overvægt og alle, der ikke formår at ændre livsstil eller tabe sig. Sådan behøver det ikke at være.

Her hjælper ingen fixe slankekure. Ved at se krop, følelser og motion som fastforbundne størrelse, finder vi sammen en løsning. Måske trænger du til at få kigget på dine kostvaner med henblik på en mere energifyldt hverdag. Her har klinikken ansat en coach med speciale i kost og motion, der gerne hjælper dig.

Motion er vigtig medicin. I klinikken er der mulighed for at kombinere terapi og mindfulness med fysisk aktivitet og en generel sundere livsstil. Træningen henvender sig til dig, der har erfaret, hvor svært det er at holde fast i de gode mål alene. Psykologen på Bryggen tilbyder personlig træner.