Priser

Med en Sundheds- eller helbredsforsikring har du mulighed for at få et stort tilskud til din eller dit barns psykologbehandling. Er forsikringen gennem din arbejdsplads forudsætter det en aftale med din arbejdsplads. Også flere forsikrings- og pensionsselskaber f.eks Danica Pension, PenSam og Skandia har ordninger, der giver tilskud hos selvvalgt autoriseret psykolog.

Sygesikringen Danmark giver også tilskud til psykologhjælp.

Som selvbetaler gælder følgende:

Individuel terapi barn: 50 min. á 1.250 kr.
Individuel terapi ung med studiekort: 50 min. á 1.000 kr.
Individuel terapi voksne: 50 min. á 1.250 kr.
Individuel terapi barn/ung ifølge med en forælder: 50 min. á 1.250 kr.
Psykologisk rådgivning til par og forældre: 50 min. á 1.250 kr.

Et pakkeforløb med fokus på kost og motion og eventuelt terapi: Ring for en pris.

Supervision med henblik på autorisation eller specialist: 60 min. á 1.500 kr.
Gruppesupervision med max 6 deltagere: 3.000kr/timen.
I supervisionen arbejder vi med faglige problemstillinger. Særligt med udgangspunkt i systemisk og kognitiv metode.

Ledelsescoaching ved klinikkens coach: 50 min. á 500 kr.

Ved afbud mellem 12-24 timer før faktureres prisen med 50% af prisen. Ved afbud mindre end 12 timer før sessionsstart faktureres den fulde pris. Dette gælder også hvis du får betalt dit forløb af din sundhedsforsikring.

Der betales kontant eller via mobilpay efter hver konsultation.

Hvis du har henvisning under sygesikringen via egen læge, er du berettiget til tilskud til psykologbehandling. Sessionerne er her lidt kortere på 45 min. Du betaler via mobilpay efter hver session.

Er du mellem 18-24 år og henvist med angst eller depression, har du mulighed for gratis psykologhjælp. Ved udeblivelse og for sent afbud faktureres du for sessionen. Desværre kan jeg ikke tilbyde nye forløb for unge mellem 18-24 under gratisordningen i 2024, da jeg har opbrugt den kvote Danske Regioner har afsat til den enkelte psykolog. Jeg må derfor viderehenvise alle unge mellem 18-24 år henvist med angst eller depression til en af mine kolleger. Unge henvist med anden henvisningsårsag kan fortsat tilbydes forløb i min klinik.