Voksne

Psykologen på Bryggen tilbyder terapi til dig med lettere til moderate angst eller depressive symptomer. Og til dig, der har mistet.

Psykologen på Bryggen tilbyder samtaler til forventningsafstemning inden den store dag, hvor I skal sige ja til hinanden. Skal han fortsat have mulighed for at følge sit elskede FCK på Stadion og tredje halvleg med gutterne efterfølgende? Og skal hun fortsat kunne tage på ture med veninderne og gå shop amok i London? Hvor ofte skal svigerfamilien kunne kigge forbi, og hvor mange weekendture skal I på med dem?

Jeg tilbyder samtaler til forventningsafstemning, inden I vælger at få et barn sammen. Det kan være svært at få gang i dialogen om, hvorvidt det fortsat skal være sådan, at han kan gøre krav på en pause, når han kommer træt hjem fra arbejde, og hans Play-station kalder. Og om hun kan have en forventning om, at han i ligestillingens navn også skal op om natten og hjælpe med at made og pusle.

Hvis I er en moderne familie med dine og mine og vores børn, kan I fare vild i hensyn, der skal tages og forskellige synspunkter på børneopdragelse. Her vil mine mange års erfaring som børnepsykolog være en vigtig forudsætning for at hjælpe Jer videre.

Psykologen på Bryggen tilbyder ikke parterapi, der hvor I allerede er gået galt af hinanden og overvejer en skilsmisse. Det er en særlig disciplin, som jeg derfor vil henvise Jer til mine kolleger med. Så i de tilfælde, hvor jeg vurderer, at der skal anden hjælp til, guider jeg dig gerne videre. Jeg tilbyder psykologisk rådgivning, for at I ikke skal nå dertil, hvor en skilsmisse synes at være eneste udvej.

Alle, der er i et parforhold, ved, at det ikke bare er fantastisk hele tiden. Kærlighed er jo, at man elsker andre på trods af deres fejl. Har I for meget at miste ved blot at fortsætte som nu? Så tag kontakt allerede i dag så vi sammen kan identificere årsager til Jeres udfordringer. I lærer at håndtere udfordringer på en mere hensigtsmæssig måde.