Velkommen

Bryggens bedste børnepsykolog. Psykologen på Bryggen ejes og drives af psykolog Jeanne Fløe. Jeg er uddannet fra Aarhus Universitet i 1994. Jeg er autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi og sundhedspsykologi samt specialist i supervision. Mit speciale er rådgivning, vejledning og terapi til, børn, unge og familier.

Med 25 års erfaring som psykolog for børn og unge tilbyder jeg at hjælpe dit barn, når dit barn ikke trives. Måske dit barn er presset i sin hverdag, og du mærker det ved, at dit barn ikke har det godt, ikke kan sove, trækker sig fra kammerater og går og tumler med vanskeligheder, du ikke helt kan få greb om. Måske dit barn hele tiden ender i konflikter eller viser tegn på dårligt selvværd. Dit barn har brug for en erfaren psykolog, så det får den bedst mulige hjælp.

Psykologen på Bryggen tilbyder terapi til børn fra 9 år. Der er kort ventetid. Du vil møde en psykolog, der forstår at samtale med børn og unge om svære emner som angst, skoleproblemer, sorg eller manglende selvværd. For alle børn fortjener et godt liv.

Også voksne er velkomne. Jeg er specialist i sundhedspsykologi med særlig viden indenfor angst, depression og stress.

Klinikken tilbyder individuel terapi til børn, unge og voksne samt psykologisk rådgivning vedrørende jeres barn/børn eller parforhold. Endvidere tilbydes supervision til psykologkolleger på vej mod autorisation eller specialistuddannelse.

Psykologen på Bryggen er samtidig et sted, hvor samspil mellem krop og psyke er i centrum. Det er derfor muligt at supplere din terapi med individuelt tilrettelagte trænings sessioner med fokus på kost og motion.

Jeg møder i mit daglige arbejde som psykolog mange forskellige problemstillinger. Jeg arbejder overvejende ud fra en kognitiv forståelses ramme, men med mange års erfaring trækker jeg naturligvis på metoder fra forskellige behandlings traditioner afhængig af de udfordringer, du kommer med.

Min klinik finder du i hjemlige omgivelser her på Amager i mit private hjem i Sfinxen på Islands Brygge centralt i København. I min klinik har du mulighed for at oppebære anonymitet. En psykologpraksis, hvor der lægges vægt på nærvær og autenticitet. Som psykolog påtager jeg mig altid ansvaret for at etablere et fortroligt og professionelt rum.

Med disse ord byder jeg dig velkommen her på siden. Se dig lidt omkring og jeg håber, du finder, det du søger. Ellers er du altid velkommen til at ringe eller skrive.

Kærlig hilsen

Jeanne